Sabtu, 26 Januari 2013

Suraya Yang Comel

Ini kisah benar, bukan tipu. Aku tengok banyak cerita dalam my first time...pembohong...plot cerita hampir sama...ciplak. Kisahnya begini. Aku berkhidmat di bandar JB dan kemudian bertukar ke bandar KT. Sebelum bertukar aku kenal sorang girl nama Sue..cute budaknya, bodi solid, umur baru 19 tahun. Aku bagi tahu aku dah kahwin, tapi dia cakap, dia suka orang dah kahwin, aku carry-on kawan dengan dia. Aku ni selalu out- station dari KT ke JB dan setiap kali out station, keluar dating. Mula-mula aku dengan dia ringan-ringan,Sue ni tak kisah dan tak ada boy,so dia merelakan apa yang aku buat.Satu hari, aku acah dia, ajak dia main. Dia kata okaylah...sebab dia nak rasa juga, sedap ke main. Dia sendiri confess dia masih virgin, tapi her don't mind. So one day masa aku out- station aku set masa dan tempat di sebuah hotel. Aku bagi no. bilik dan hotel. Sampai masa, lepas Sue habis kerja... ding...dong...ding...dong...bell hotel berbunyi...Sure Sue yang datang. Betul pun. Aku suruh Sue masuk bilik. Dia kata baru balik kerja dan nak mandi dulu. Aku bagi towel hotel dan dia agak malu-malu. Sue bersalin dan berkemban. Phuhh...nampak terserlah bodinya. Putih...maklumlah dia ni...emak China kahwin dengan Melayu. Tetek dia taklah besar mana tapi mantap. Bontot dia pun masih pejal. Lama jugak dia mandi...entah apa yang dibeleknya, aku tak tahu. Aku relaks aje. Lepas mandi, dia terus baring dengan berkemban. Aku duduk sebelahnya, bau sabun..wangi. Aku sembang kejab dan aku tahu Sue memang dah ready untuk dikorbankan malam itu. Aku pegang tangan dia, aku ramas-ramas. Sebab dia ni virgin, aku tengok dia macam gabrah. Aku cakap be cool. Don't worry, Sue angguk...Aku cium tengkuk Sue...sebab dia begitu sensitif bi bahagian tenguk, Aku cium pipinya...dan we did a french kiss. Aku tengok nafas Sue dah turun naik. Aku pun dengan penuh romantik mula meraba brest Sue. Breast anak dara... tidak kecil dan tidak besar. Aku ramas perlahan-lahan dan Sue merelakan. Kemudian aku tanggalkan towel di badan Sue. Aku tak heran pun...sebab aku dah kahwin...macam perempuan lain, ada buah dada dan pantat. Aku perhatikan...Sue ni bulu pantatnya dicukur....botak habis. Aku tanya Sue apasal cukur bulu, dia kata rimas bila ada bulu dan susah nak jaga. Aku kemudiannya memainkan peranan, aku romen Sue dari mulut, ke dada, aku ramas buah dadanya, aku jilat nipplenya...yang tadinya agak lembik, dah mula mengeras. Dalam pada itu tangan aku mula menakal. Aku meraba-raba pussy Sue. Sah Sue dah berair. Tapi sebab aku ni dah kahwin aku relaks. Aku terus merangsangkan Sue. Dia benar-benar horny. Kemudian dalam keadaan dia antara sedar dengan tidak, aku telah pun berada di celah kangkangnya. Bila aku mula menjilat pussynya...dia tersedar dan menutup pussynya dengan kedua tangan...malu katanya sebab aku tengok pussynya. Aku cakap relaks...Sue mengalah dan membiarkan aku berbuat apa saja...malah kalau tadi kangkangnya kecil sekarang kangkang dan 180 darjah. Aku terus menjilat alurnya...sah masih dara...terserlah merah pantat Sue...tembab pulak tu dan paling mudah sebab pantatnya bercukur licin...smooth ajer lidah aku menjalankan tugas. Air ghairah membasahi pantat Sue...itu yang buat aku lagi ghairah. Sebab Sue ni masih virgin...tidaklah dia nie meraung...hanya kedengaran bunyi mengerang halus yang keluar dari mulutnya...tak keruan. Jari aku juga memainkan peranan. Aku masukkan jari penunjuk aku ke dalam pussy Sue...tapi terhalang oleh daranya...Sah ada dara lagi budak Sue ni. Tangan Sue pula..mencari kote aku yang telah mengeras sejak tadi. Diramas-ramasnya dan sebab dah ghairah sangat, dia sendiri yang menanggalkan seluar aku. Aku cakap kat Sue.. nak jikat ais kerim ker? Sue tak faham...lalu aku suakan kote aku ke mulutnya...Dia cuba mengelak...sebab tak pernah. Tapi sebab aku ni pandai memujuk...Sue pasrah dan dalam rasa malu..dipegangnya kote aku..dan dijilatnya di kepala kote...Aku cakap...cuba kolom...dalam malu-malu dia mula mengangakan mulutnya dan sedikit demi sedikit, kepala koteh aku dijilat dan dikolomnya...Sempat jugak Sue cakap...best jugak hisap koteh..Lepas itu, non-stop dia hisap koteh aku. Sebab aku ni dah biasa dihisap kote...aku membiarkan Sue menjalankan peranannya dan pada itu, aku terus memainkan peranan aku di pussy Sue. Kami dalam kedudukan 69. Lama juga kami dalam kedudukan sedemikian. Sue benar-benar ghairah...dia benar-benar horny...rengekan semakin panjang, nafasnya semakin kencang dan benar-benar terangsang. Aku bisik kat Sue..."Sue ready". Sue angguk antara sedar dengan tak sedar. Aku pun mula membaringkan Sue. Sebab aku tahu, Sue ni masih virgin, aku ambil bantal dan aku alaskan dipunggungnya...untuk memudahkan pelayaran. Aku...mula menggeselkan hujung kepala kote aku ke pussy Sue. Aku gesel-gesel di bijiknya yang mengeras...perlahan-lahan aku main-mainkan kepala koteh di alur kemaluan Sue yang telah banjir. Bila timing dan dapat angle yang baik, aku talakan koteh aku yang mengeras tu ke lubang puki Sue. Rengekkan Sue makin panjang. Aku mula menekan perlahan dan perlahan... Sah budak Sue ni...masih virgin. Tak boleh gelojoh....Makin lama, makin dalam koteh aku menerjah lubang puki Sue..dengusan ghairah Sue makin panjang.Memang ketat lubang puki Sue ni. Tetapi sebab ada pengalaman aku tidak terus menjolok lubang puki Sue...aku mahu Sue benar- benar ghairah dan dapat merasakan pengalaman pertamanya di setubuhi oleh seorang lelaki. Sue...meminta aku jangan buat macam itu...dia benar-benar tak tahan. Aku pun slow-slow mula menekan....aku rasa ada halangan...dan halangan ini...adalah daranya..Tindakan aku mula agresif. Aku terus menekan batang kote aku...dan serentak dengan itu, Sue menjerit kecil...sakit katanya... Aku cakap...tahan sikit...Sue mengetapkan bibirnya dan tangannya memegang hujung katil...untuk terus menahan asakan aku...dan aku terus menekan...halangan itu dilepasi...sah dara Sue dah robek...Aku tidak terus sorong tarik, sebaliknya aku membiarkan sementara...koteh aku dalam puki Sue...Tapi aku tengok Sue pulak yang memainkan peranannya. Punggungnya diangkat ke atas ke bawah supaya koteh aku memasuki pantatnya...Dia benar-benar ghairah...di sorong tariknya batang aku....Aku mula memberi respon. Bermulalah satu episod...Sue dah hilang kesakitan...seronok dan ghairah yang memuncak. Air membasihi sekitar lubang puki Sue dan memudahkan tugas aku. Tiba-tiba Sue mengetapkan bibir dan badannya menahan keghairahan...kejang seketika.. Sue dah klimaks...tangannya memeluk erat belakang aku... Aku terus menyetubuhi Sue.....dan akhirnya air aku keluar jugak....Aku ingat...tak boleh pancut dalam pussy Sue... Kalau mengandung nanti....susah nak jawab. Aku dah bagi tahu Sue...aku tidak mahu ada ikatan dengannya sebab aku dah kahwin...Dia setuju...lalu aku pancutkan air mani aku di luar pussy Sue...Aku risau jugak...mana tahu ada benih yang sesat....masuk... Sue benar-benar puas dan lepas itu entah berapa kali aku making love dengan Sue...selama 3 tahun...Sue sekarang dah kahwin...2 kali kahwin...Tapi kalau Sue baca cerita ni... ingatlah...pengalaman petama itu...akulah guru yang mengajarnya erti seks ini...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan