Sabtu, 29 Disember 2012

Kisah Budak-Budak

Ini adalh kisah benar, yg brlaku pada aku. Aku pelakon, aku pengarah. masa tu, aku baru form2. aku ni kira jenis kuat seks gak la.sejak rumah aku ada internet, memacam aku buka. dulu mana ada khakis. yang ada cuma melayu bogel n babyrina. sumer laman web tu dah expired, government dah tutup. ok la, kembli ke point asal. Minat aku dulu2, ske kat puki yg bersih licin, especially yg budak2. so nak dijadikan crite, sepupu2 aku ramai yg comel2 (bdk kecik mmg la comel2). satu hari, aku n family balik kampung. Time tu raya. Kecoh rumah nenek aku. Ye la, sumer balik sama2, nak raya. sumer berkumpul, tido kat umah nenek aku. ada 6 family sumernye. Disebabkan terlalu ramai umat, masing2 tido bersepah. ada sampai yg tido kat dapur. korang bayangkanla. Rumah nenek aku ni plak, bnyk yg terbuka. maksud aku, bilik takde pintu, or dinding. nak dijadikan cerita, sepupu2 aku yg pompuan. diorang tido kat ruang tgh rumah. aku plak ruang tamu depan. tak brapa jauh la. aku pon apa lagi, dlm otak dah piki, mcm mana aku nak merasa cipap malam ni... adik aku pon naik tegang, nasib baik pakai spender, kalo tak dan kantoi ngan family aku. hehehe Malam tu bermula la, era baru dalam idop aku, merasa pegang cipap, setelah sekian lama tgk kat internet je. Otak aku dah tak piki pe dah. malam tu aku target adik sepupu aku yg muda 5 tahun dari aku. nama dia mas. dia memang comel la. ada tahi lalat kat bwh bibir, mcam siti nurhaliza. tetek memang takdela, budak kecik. so, malam tu, pukul 12 sumer lampu di off kan. aku pun buat2 tido, pejam mata. padahal dlm otak dah tak tahan dah. takpe, sabar. aku tahan ngantok aku. Pastu, dlm pukul 1.30 pagi, aku gagahkan diri aku. Aku bgn dan berjalan menghala ke tandas. nak ke tandas, kene lalu ruang tgh. lepas abih kencing, aku balik semula ke tempat tido aku. so sumer ni strategi. aku buat2 gi tandas sebab nak check line, clear or tak?? nak pastikan sumer ahli umah dah tido, dan nak pastikan kedudukan sebenar Mas tu. takut nanti tersilap cipap plak. sebab ramai yg tido kat ruang tgh tu. Lepas dah check line, dan sumer dah btol2 berdengkur, aku pon merangkak pelan2 ke tmpt mas. Aku mengensot dan merangkak. Ish, payah btol misi ni. tapi takpe, cipap punnyer pasal. huhu. sampai je kat sebelah mas, aku wat2 baring. takut ada org perasan. Pastu, pelan2 tgn aku bergerak, masuk ke dlm kain mas.Mas time ni dia pakai baju kurung. aku pun meraba2, dari betis, naik ke peha. Pelan2 tangan aku naik lagi, mencari cipap.Thup!!! sampai kat cipap je, aku perasan yg Mas ni tak pakai spender. Lagi senang la kerja aku. Rabaan aku makin aggresif. aku raba alur cipap dia. Tetiba Mas bergerak skit, menutup peha dia (skrang br aku tau, org panggil ,mengemut) Mungkin sebab sedap ngan rabaan aku. Tapi aku tak mengalah. Aku kangkang kan balik kaki dia. aku raba lagi. then aku try masukkan jari aku ke dalam cipap dia. aku masuk skit, Mas dah kuar kan bunyi. Sakit kot. pastu aku stop. Aku takut, kalo aku masuk lagi, makin kuat dia mengerang. Nanti satu rumah terjaga. Bahaya siot misi ni. Lepas tak dpt nak jolok cipap dia ngan jari, otak aku piki nak jilat plak. Aku tgk kat internet, jilat cam best je. Apalagi, aku masuk ke dlm kain dia, sambil tgn memegang peha mas, kangkangkan kaki dia. Aku dekatkan muka kat cipap dia. takde bau pe, sebab budak kecik mana pandai nak wangi2 kan cipap ni. Pastu aku julur lidah, main kat alur dia dulu. dari pangkal alur, turun ke bawah, dekat ngan bontot. pastu naik balik. aku ulang2 benda yg sama.. Pastu aku cium la. memacam la aku buat kat cipap dia, pakai lidah aku. habis lenjun cipap dia aku kerjakan. lepas abis menjilat cipap, aku trasa nak cium dia plak. aku keluar dr kain dia, aku merangkak skit, gi kat muka dia. baru je aku nak cium, aku nampak mata dia terbuka. apalagi, menggelabah beruk aku. cepat2 aku blah, balik ke tmpat tido aku. Cis, kaco stim btol. Tapi aku prasan, sebelum aku nak blah tu, aku tgk dia mcm senyum. Dia suke kot. hehehe. Berakhirlah utk malam tu. Baru malam tu. blom seterus2 nye lagi..hehhe

1 ulasan: