Jumaat, 5 Oktober 2012

Cikgu Faezah

kejadian ni berlaku setahun yang lalu....
masa tu aku nak ready untuk spm ni....
ade seorang cikgu tu...aku syok sangat kat die...
namanye cikgu faezah...mukanya lawa walaupun body tu taklah lawa sangat.
dia mengajar english....aku ni boleh kira anak emas cikgu faezah la...
sebabnye aku pandai english.....
sekolah aku ni ade satu bilik khas untuk english saje...
aku dah biase ke situ petang-petang...lepas sekolah.
satu hari tu memang tak dapat dilupakan aku.....
seperti biasa aku ke bilik tu untuk baca buku( rajin la tu)
...kebetulan hari tu cikgu faezah yang jaga bilik tu...
aku pergi tu pun dah lewat sangat ....keseorangan la aku..
bila aku sampai jer...aku nampak cikgu faezah dah berkemas nak tutup bilik tu..
cikgu faezah tanya aku nak baca buku ke?
aku katalah iye....nak buat ape lagi....cikgu faezah pun kata bolehlah..
setengah jam jer tau katanya...oklah tu..
biasanya cikgu faezah dok dalam bilik khas untuk cikgu..
dalam bilik english tu ade dua lagi bilik untuk pengetahuan anda..
sedang akudok syok baca buku tu....cikgu faezah panggil aku pulak..
aku pun pergilah....apabila aku masuk ke bilik tu...cikgu faezah keluar dan suruh aku tunggu kat dalam tu.

aku pun tak tahu dia buat ape kat luar bilik tu....
tak lama kemudian tu cikgu faezah masuk semula....
aku tanyalah dia apa hal? ....tetiba jer dia terus menerkam ke
arah aku....dipeluknye aku yang masih terkaget tu....
aku pun ape lagi....biarlah ape pun dia nak buat sambil membisu jer.
setahu aku cikgu faezah masih tak kahwin lagi...ade harapan
nak pecahkan dara cikgu faezah nih...kata hati aku..
aku pun membalas pelukan cikgu faezah....kote aku ni memang dah keras sangat..
cikgu faezah ni teruskan jer...tak cakap apepun..
geram sangat kot....hehehehe...aku lagi mujur sebab aku ni pendiam gak..
kami buat french kiss....huh..memang sedap...aku pun dah lama ternanti saat macam ni..
melancap pun dah beratus kali dah...baru dapat rasa..
baju kebaya cikgu faezah aku tanggalkan satu persatu...
dengan cepat takut tak sempat balik rumah naik bas ...
aku pun kata kat cikgu faezah...takpe ke ni?
dia kata ikut suka lah sambil mendengus....syok betul bunyinya.
kopeknya aku gigit semahu-mahunya...sampai cikgu faezah mengerang hebat...
tapi dia tahan takut dengar kat orang...mampus kami...
aku tak mahu tunggu lama-lama....cikgu faezah pun dah terkangkang dah...
air nye memang dah banyak dah...

tanpa berlengah-lengah lagi aku selit kedua kakiku kepada kakinya..
kuncilah tu....kote aku ni nampaknye tak tertahan lagi...
aku gosokkan koteku ke celah burit cikgu faezah...
wehhhh...sedap!!!!!cikgu faezah menggelinjang kuat...
aku masukkan koteku...uh....jauh lebih sedap daripada melancap
...1000 kali ganda agaknye...pelan-pelan aku masukkan...
cikgu faezah memelukku kuat....aku balaslah...aku tekan lagi..
uh...ade benda yang menahan...gembira!!!
tak syak lagi cikgu faezah masih dara...
tekan kuat....ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....sedapnye!!!
tapi aku tak tahan lama.....aku tak peduli terus muntah airku dalam burit cikgu faezah..
cikgu faezah menolak aku tapi tak terdaya....
marah kot cikgu faezah....lepas tu...dia cepat-cepat pakai baju semula dan suruh aku balik cepat..
apa salahku?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan