Rabu, 26 September 2012

Secret Admirer

Aku dengan Fizah memang dah lama kenal,sejak dari form 1 lagi.Aku dengan die memang kamceng gile walaupun begitu aku agak tertarik dengan body iza ni(kire secret admirer lee)yang memang terkenal dengan kemontokan dan liuk-liuk yg bisa mengghairahkan!Nak dipendekkan cerita..satu hari tu si fizah nie ajak aku ke city squre(bagi balak yg duduk luar jb...City squre adalah port baru di jb)untuk membeli coli dan seluar dalam baru.mule-mule tu aku segan la jugak..mana tak nya?bayangkan laaa aku dgn die berjalan macam laki bini ke tempat macam tu...mesti org pandang semacam jee.Tapi bile fizah pujuk aku beberapakali..aku mengalah laa jugak,dalam ati aku terase syok gak nak tau saiz gunung member aku nie!Sampai di CS,terus diajaknye aku makan dulu...makan kat Mc`d memang la sedap,ditambah lagi dibelanje oleh awek yg panas macam fizah nie!Aku tengok mamat lain pandang aku semacam,jeles laa tu kan ape lagi?Aku nie bukan nak cakap ape laa kan?kire rupe tu ade lee sikit buat bekalan mencari jodoh.
Aku rase si fizah ni pun mungkin syok kat aku,kalau tak takkan die bagi aku buat kat die seperti yang aku akan cerita pada korang ni kan?kita orang pergi ke salah sebuah bra shop dan fizah membelek-belek ape yang patut....manakala aku mencari peluang memcuci mata di sekitar CS...awek cun memang la ramaikan!Dalam setengah jam,fizah keluar dari kedai tu dan mengajak aku balik.Aku tanye die dalam nada nakal tentang saiz bra die....mule-mule tu die malu gak tapi setelah dipsycho beberape kali oleh aku,die mengalah.Fizah cakap kat aku saiz bra die ade dlm around 30-35...WoW!!!jantan mana pun meleleh beb...fizah pada waktu itu hanya berbaju kurung kedah.Semase menunggu bas..aku cube curi-curi pandang pada dua buah gunung milik anak dare ni!memang best menikmati gunungnya dipukul oleh tiupan angin di pantai lido....
Sesampai di rumah sahaja..fizah mengajak aku kerumahnya.Pada mulanya aku malas nak pergi tapi niat itu kubatalkan setelah die memberitahu aku yg parentsnya ke kluang sampai malam.Tiba sahaja dirumahnya,fizah memberitahu aku yg die hendak mandi.Aku hanya mengangguk dan lepak di ruang tamunya.Mase melepakkan diri...fikiran nakalku mula menyusup dan aku ke bilik fizah untuk mengetahui rahsia-rahsianya seperti saiz bra,panties dan pad.Apabila tiba sahaja di biliknya,aku terus ke almari bajunya dan mencari ruangan yang menyimpan seluar dalamnya.Wow!!memang lawa betul la seluar dalam budak ni,ade bunga lagi(heheheh)dan wangi lagi!!entah ape perfume yang die taruh kat panties die!Tu jam aku dah mula membayangkan saat-saat manis kalau kita dapat bersama...tentu seronok aku fikir.
Tiba-tiba fikiran nakal aku mula berfungsi,aku mengambil salah sebuah pantiesnya dan aku cium disitu juga..arghh!..memang wangi betul...pandai si fizah ni jaga nonoknya.Sedang aku berkhayal,fizah keluar dari bilik air dan terkejut melihat aku di biliknya.Die memarahi aku kerana masuk kebiliknya dan yang lebih teruk,die nampak aku sedang mencium seluar dalamnya!Mukanya merah padam manakala aku pula malu terus memasukkan semula pantiesnya ke almari bajunya.Aku terus keluar dari biliknya dan duduk semula diruang tamunya.Aku terfikir yang fizah mungkin marah pada aku dan tamat laa persahabatan kami disini.Setelah lebih 10 minit aku menunggu,fizah keluar menemui aku dgn muka yang agak dingin.Aku memohon maaf diatas segala kebodohan aku tadi..fizah hanya menganggukkan kepalanya tanda memaafkan aku.
Die bersandar di sofanya sambil mengambil remote control untuk menonton TV.Aku hanya terdiam dan meminta diri mahu pulang,tapi segera dihalang oleh fizah.Die menanya aku sudah berape lama di biliknya..aku hanya cakap "baru jeee...",Fizah macam tak berpuas hati dan sekali lagi menyoal aku,"Apa yang awak buat?"Aku pun cakap laa ape yg aku dah buat,gentlemen la katakan!Aku cakap laa"saya cuma tengok bra awak jee..nak tau saiz."Mulanya fizah memarahi aku,"ape hak awak nak tengok!"aku jawab la balik"ala..iza,bukan luak pun..lagipun body awak memang cantik,geram saya, nak buat camner kan?lagipun awak yg jemput,sape suruh saya datang tadi?saya memang dah lama nak tau camner body awak yg gebu tu.
"Fizah hanya diam saja tanda mengaku kesilapan die.Aku pun perlahan-lahan datang ke sebelah die dan cuba memujuk die agar tidak marah pada aku.Aku puji la die pasal bentuk body die yg mengancam dan lawa tu.mula-mula..die menepis tangan aku bile cuba memegang bahunya,tapi..elee org pompuan punye tepis macam nak tak nak.Aku bisik kat telinga die yg aku memang dah lama minat kat die,dah lama suke kat body die.mulanya die macam rimas dengan tindakan aku dan cuba keluar dari pelukan aku..tapi last-last mengalah gak!Mula-mula aku raba dan gosok-gosok buah dadanya..fizah mengeliat kegelian bila putingnya aku mainkan.Aku memainkannya perlahan-lahan sambil mencium-cium telinganya,bau syampu masih melekat dan baunya amat mengghairahkan!Sedikit demi sedikit pakaiannya aku buka...tapi fizah terus bangun dan lari kebilik parents
nya.Aku yang tengah stim terkejut lalu mengikut fizah ke biliknya.Aku lihat fizah duduk sambil memandang aku dlm keadaan murung.Die kata yg die tak mahu kesuciannya ternoda.
Aku pun berlutut dihadapan fizah sambil memujuknya,aku cakap "saya cuma nak ringan-ringan je..plzzz fizah,plzzz"Fizah cube mengelak tapi aku semakin ganas kerana tidak boleh menahan gelojak nafsu yang sedang mengganas ni.Aku memegang tangan fizah sambil membenamkan mukaku ke celah pehanya.Lidah aku cuba mencari biji kelentit miliknya.Pergelutan terjadi dan akhirnya fizah terpaksa mengalah apabila lidah ku berjaya mengentel bijinya.Tubuh fizah yang sebentar tadi aktif kini beransur-ansur lemah dan seolah-olah memberi lampu hijau kepada aku.Aku mula slowdown dan menikmati lurah dendam milik fizah.
Pantat fizah agak cute,mungkin kerana die masih anak dara.Perlahan-lahan lidahku mengelilingi alurnya.Selang beberape saat kemudian keluar beberape pancutan cairan yang agak hangat dari alur fizah.Sebahagian besar terkena ke mukaku.Aku mengelap mukaku sambil melihat fizah terliuk-lentuk kesedapan menikmati orgasmnya yg pertama.Selesai saja membersihkan mukaku,aku terus menindih fizah sambil memainkan putingnya dgn lidah aku.Aku menikmatinya dengan asyik sambil memdengar fizah mengerang-ngerang kegelian menahan gigitan asmara dari aku.Selang 10minit aku bermain-main dengan putingnya,fizah bangkit sambil memusingkan badannya.Fizah menyuruh aku berdiri dan aku lakukan seperti kemahuannya.Perlahan-lahan fizah membuka seluarku dan tertonjollah kejantanan aku yang sekian lama terpendam.
Saiz adik aku memang agak besar dan panjang.Tanpa membuang masa,fizah menjilat-jilat kepala butuhku.Jilatannya umpama jilatan budak yang sedang menjilat ais krim.Jilatannya perlahan-lahan turun kekawasan batang dan telurku.Aku mengerang kesedapan dan aku tak sangka fizah agak advance dalam skill ni.Apabila batangku basah dengan air liur fizah,fizah cuba untuk mengolom batangku,mulanya agak sukar kerana mulut fizah agak kecil jika dibandingkan dengan adikku ini.Namun lama kelamaan..Fizah berjaya mengolom sebahagian besar batangku ini.Aku pun menyorong adikku kedepan dan belakang sebagai usaha membantu fizah.selang 5 minit permainan dijalankan,aku terase macam ade benda yang bergerak-gerak dalam urat-urat dalam batangku,dan aku sudah tidak dapat menahan lalu aku menarik keluar batangku dari mulut fizah dan terpancutlaa cairan putih pekat dari kepala butuh aku.
Muntahan maniku umpama larva dari gunung berapi dan terkena tepat ke muka fizah.Fizah terus lari kebilik air untuk membasuh mukanya manakala aku terbaring sambil menikmati sisa-sisa kenikmatan hasil dari projek yang baru dilaksanakan.Sedang aku berbaring sambil memejamkan mataku,aku membayangkan body fizah yang baru saja aku lihat..Fuh!!memang mengancam!Dalam aku memikirkan tentang bodynya,fizah muncul tapi dalam keadaan berahi mengolom batangku sekali lagi..Aku terkejut tapi buat selamber jee...Apabila batangku mulai keras fizah berhenti ! mengolom dan kami mulai membuat posisi 69.memang asyik menikmati alur dara fizah sambil die menikmati balak aku.Kami saling menikmati dan klimaks apabila lebih 10 minit memainkan senjata masing-masing.Kitaorang hanya terbaring keletihan.Aku tanye fizah die suka tak?tapi die hanya menganggukkan kepalanya.kami berpelukan dan mandi bersama-same apabila jam sudah pukul 5.00ptg.Aku takut gak kalau mak ayah die suspek nanti.ok laa itu saje buat kali ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan